Om lærerne ved Noroff VGS i Fredrikstad

Privatskolene er ofte misforstått av mennesker som ikke har satt seg inn i problemstillingen eller aldri har besøkt et slikt sted. Statistikken viser dog at gjennomsnittlige karakterer i de offentlige skolene er bedre i områder der privatskoler er til stede blant utdanningstilbudet. Dette er bare ett eksempel på en positiv utvikling private skoler bringer med seg. Det offentlige må utfordres for at ting skal fungere bedre. Hvorfor kan ikke faglige resultater heller være avhengige av selve ungdommen? Hvorfor kan vi ikke gi dem alt de trenger, og se hvor de tar seg hen? Gi dem litt veiledning, og se dem blomstre opp? Det er det privatskolene driver med, i bunn og grunn. Hvis vi tar bort alt det overflødige, alle lover man ikke kan komme seg uten og statlige retningslinjer, sitter man igjen med én skole som fokuserer på ungene og én skole som fokuserer på papirarbeidet. Noroff VGS i Fredrikstad, nå under styring av Akademiet, har sørget for at hver elev får en utdanning verdig det 21. århundret, med alle moderne verktøy og hjelpemidler som man kan kjøpes med penger.

Lærere i verdensklassen

Som du allerede vet fokuserer denne private videregående skolen i Fredrikstad på media og kommunikasjonsfag – en populær studieretning med fokus på fremtiden. Internett, TV, reklame, grafikk, spill, alt er under stadig utvikling og hundretusener av arbeidsplasser skapes hvert år i de ulike bransjene. Men hvordan i all verden kan man følge med i tiden, når man sitter og leser bøker halve dagen? Nei, ungdom vil ikke lese om Photoshop eller se film om ting de kan gjøre selv. De vil eksperimentere, de vil utforske, de vil finne sine egne veier. Alt ungdommen egentlig trenger er verktøyet. Sleng på en profesjonell forståelse for det psykologiske bak pedagogikken og en frihet til å lære på egenhånd, så vil de vokse som på gjær. Lærerne er der som guider, som veiledere inn i en verden av informasjon. Når man behandler elevene med respekt og forklarer hvorfor det er gøy å lære nye ting, vil de selv danne et lite samfunn der vilje og prestasjoner verdsettes. Alle lærere på den private videregående skolen i Fredrikstad har profesjonell bakgrunn og lang erfaring fra pedagogiske kretser, noe ungdommene straks vil sette pris på. Det er rett og slett interessant å følge med, og med så mye praksis i nesten hver skoletime vil hver dag på skolen være uforglemmelig. Dette er alt som skal til for at ungdommer slutter å skulke. At de slutter å se på skolen som en nødvendighet de gjerne vil bli ferdig med så fort som mulig. Med forståelsesfulle, energiske lærere som lever et fullverdig liv og med moderne undervisningsverktøy som gjør arbeidet mer effektivt blir skolen en drøm å gå på.

Noroff / Akademiet VGS i Fredrikstad er en dynamisk privatskole der skolehverdagen er både spennende og lærerik. Media og kommunikasjonsfag er en unik studieretning som gir deg daglig tilgang til den teknologiske revolusjonen vi ser rundt oss. Her kan du låne foto- og videoutstyr til alle mulige prosjekter, du kan tegne ideer og virkeliggjøre dem via en 3D-printer, eller bruke et moderne TV- og fotostudio til å sende ideene dine ut på det globale nettet. På toppen av alt dette får alle elever en egen Macbook og full pakke med programmer fra Adobe, som gjør design og kreativitet til en lek. Med variert undervisning og omgivelser som maner opp til utvikling vil ungdommene straks finne seg til rette. Privatskolen i Fredrikstad viser veldig gode resultater hvert eneste år – statistikken snakker altså for seg selv. Med kun 90 elever på skolen vil man straks bygge tette relasjoner til sine likesinnede, uansett hvilken studieretning man går på. Her ser man ofte vennskap bli bundet for livet, mens profesjonelle forhold med erfarne lærere kan gi deg snarveien til en passende jobb.

Privacy Policy