Noroff VGS i Oslo

Oslo, også kjent som Tigerstaden, er den desidert største og viktigste byen i Norge. Nesten en fjerdedel av hele Norges befolkning bor i området rundt Oslo, og det er her man selvsagt finner det største utvalget av muligheter – det være jobb, utdanning eller underholdning. Oslo byr på et komplett utvalg av utdanningsmuligheter, og dette inkluderer en rekke privatskoler. Her finner man Noroff VGS, som noen år siden ble kjøpt opp av Akademiet og heter Akademiet VGS Oslo per dags dato. Denne videregående skolen har slagordet «for deg som vil litt mer», og er ett av de mest populære valgene for unge mennesker som vil ha en mer tilrettelagt utdanning. Det har vært mye snakk om problemene på videregående skoler i Oslo, der miljøet ofte lider under det sosiale presset i hovedstaden. Dette gjelder dog ikke Akademiet videregående skole, der trygghet og respekt står i sentrum.

Hele Oslos privatskole

Noroff videregående skole er kjent landet rundt for sine moderne metoder rundt opplæringen, og det er derfor ikke overraskende at Akademiet VGS i Oslo er blant de største og mest populære privatskolene i hovedstaden. Det flotte bygget i Pilestredet stikker ut fra omgivelsene og inviterer inn. Bislett er et vakkert, historisk område som nærmest skaper en perfekt atmosfære for utdanning. Her satses det høyt på entreprenørskap, altså skal man komme ut av utdanningen klar til å utvikle sine ideer. Her finner du også et fordypningsløp innen teknologi, politikk og rettslære, noe som gir studentene en bredere, dypere forståelse for samfunnet vi lever i. Utdanningen er veldig personlig og inkluderende, derfor er engasjementet så høyt blant elevene. Totalt har nesten fem hundre elever i Oslo valgt Noroff VGS som sitt lærested, og det er selvsagt medier og kommunikasjon som er den mest populære retningen. Debatten raser fortsatt rundt vanlige videregående skoler, der studentene blir presset til å følge pensumet til punkt og prikke. Dette ødelegger det gigantiske ressurspotensialet som ligger i ungdommen vår.

Engasjerende hverdag

Alle privatskoler som styres av Akademiet / Noroff har en spesiell kultur rundt kunnskap og utvikling. Så lenge man har ambisjoner og ønsker å utvikle seg i en viss retning, vil denne flotte privatskolen på Bislett i Oslo gi deg en rekke interessante utfordringer. Uansett om du vil lære mer om internasjonal politikk, rettslære, teknologi eller global utvikling, vil du alltid være omringet av motiverte elever og profesjonelle lærere. Her er fokuset på individet, ikke på gruppen. Klassene er noe mindre enn i vanlige skoler, derfor føler hver elev seg verdsatt. Alle føler seg som individuelle mennesker, og får utvikle seg på egne måter. Det er slik man får frem potensialet til hver enkelt elev, uansett hvilken retning de ønsker å gå etter endt videregående utdanning. Alle elever får sin egen Mac som verktøy, noe som åpner opp for en rekke muligheter på flere ulike plan. Man får dessuten beholde den fantastiske bærbare datamaskinen når man avslutter det tre år lange studiet – underveis bygger man også opp en portefølje og kan derfor gå ut i arbeid nærmest umiddelbart med sin Mac.

Åpent hus

Hvert år holder Akademiet videregående skole i Oslo såkalt «Åpent hus», der alle er velkommen til å ta en titt på mulighetene sine. Her kan du titte på selve skolebygget, bli kjent med lærerne og forstå nøyaktig hvordan den private utdanningen skiller seg fra det offentlige tilbudet. Du kan lære mer om hvordan mentorordningen fungerer, og hvordan Noroff / Akademiet videregående skole kan gi deg mulighetene du alltid har drømt om. Søknadsfristen for det første inntaket er 1. mars, så husk å være tidlig ute – det er mange som ønsker å studere hos Noroff.

Privacy Policy